G-news

Πυρκαγιά στη Λειβαδιά....Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη θέση Καραμσα του Δήμου Χαιρώνιας.Καίει χαμηλή βλάστηση. Στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα ενώ από αέρος συμμετέχουν στις προσπάθειες κατάσβεσης και δύο αεροσκάφη. -----g-press-----Φρένο στην απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων;......Προβλήματα και εμπλοκές δημιουργούνται στο σύστημα απογραφής του προσωπικού του Δημοσίου και των ΝΠΔΔ(Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) καθώς επιβάλλει «περικοπές» η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΑΠΠΔ), επιτρέποντας να συγκεντρωθούν στοιχεία που αφορούν μόνο τη μισθοδοσία των υπαλλήλων. -----g-press-----"Ο δρόμος της Τουρκίας στην ΕΕ θα ανοίξει το Σεπτέμβριο".....Οι μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις της Τουρκίας με στόχο την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα αποκτήσουν νέα ώθηση το Σεπτέμβριο, όταν οι πολίτες της χώρας ψηφίσουν για το πακέτο των Συνταγματικών μεταρρυθμίσεων, υποστήριξε ο επικεφαλής διαπραγματευτής της. -----g-press-----Δήλωστε το καρτοκινητό σας μέχρι 30 Ιουλίου....Χωρίς...ταυτότητα παραμένουν περισσότερα από 4 εκατομμύρια καρτοκινητά, σχεδόν έναν μήνα πριν από τη λήξη της προθεσμίας για την υποχρεωτική ταυτοποίησή τους.

Ομοιότητες διάσημων Ελλήνων....ΜΕΡΟΣ 1ο


Μα πείτε μου !!!!Δεν είναι ίδιοι;


Ο Κυριάκος...

Posted by G-PRESS | στις 4:15 μ.μ. | 0 σχόλια

Κούκλα με συναισθήματα....



Λέγεται Bady and Me και είναι μια κούκλα που μπορεί να ανταποκρίνεται ανάλογα με το πόσο καλά (ή αδέξια) τη μεταχειρίζεται το παιδάκι που έχει αναλάβει την φροντίδα της, για παράδειγμα γελάει, όταν λικνίζεται ήρεμα....
Το μυστικό κρύβεται στους αισθητήρες κίνησης που φέρει στο εσωτερικό της, οι οποίοι είναι συμβατοί με την κονσόλα Wii, και φυσικά είναι το τέλειο δώρο για τα κοριτσάκια, άντε να σας βλέπω όλους να τ'αγοράζετε, κοστίζει μόνο 130 ευρόπουλα!!!!!


Posted by G-PRESS | στις 3:58 μ.μ. | 0 σχόλια

Τρομοκρατική επίθεση στη βουλή....

"Άκου προσεκτικά, σε 17 λεπτά θα εκραγεί βόμβα στην βουλή, Δέν ειναι φάρσα!!!!" Αυτά ήταν τα λόγια που άκουσε ένας δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας χθές το βράδυ, και αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία ένα τέταρτο αργότερα το τηλεφώνημα επιβεβαιώθηκε, λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ λοιπόν, και συγκεκρμένα στις 19:55, σημειώθηκε η δυνατή έκρηξη στον εξωτερικό χώρο της βουλής.....ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ


Posted by G-PRESS | στις 3:41 μ.μ. | 0 σχόλια

O movieAction προτείνει...

Wendy & Lucy

«To «Wendy & Lucy» χαρακτηρίστηκε με R (ακατάλληλο για ανηλίκους) στις αμερικάνικες αίθουσες. Διαθέτει πράγματι μερικές βωμολοχίες, ελαφρά χρήση ναρκωτικών και μια μικρή εκδήλωση βίας..Ένας δημοσιογράφος απο την εφημερίδα Los Angeles Time,Mark Olsen δήλωσε πως η ερμηνεία της Michelle Williams είναι καθηλωτική και εύθραυστη και πως μέσα απο την συγκεκριμένη ταινία μπορούμε να δούμε το πόσο δύσκολο είναι για έναν άνθρωπο να επιβιώσει στην καθημερινότητα του.Ελπίζω να σας αρέσει!

Posted by George | στις 3:33 μ.μ. | 0 σχόλια

ΠΑΙΞΕ CRAZY MUSTANG!!! <-------ΠΑΤΑ ΕΔΩ!!!!


Posted by G-PRESS | στις 2:46 μ.μ. | 0 σχόλια

Παίξε Tom & Jerry!!! <------ ΠΑΤΑ ΕΔΩ!!!


Posted by G-PRESS | στις 11:43 π.μ. | 0 σχόλια