G-news

Πυρκαγιά στη Λειβαδιά....Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη θέση Καραμσα του Δήμου Χαιρώνιας.Καίει χαμηλή βλάστηση. Στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα ενώ από αέρος συμμετέχουν στις προσπάθειες κατάσβεσης και δύο αεροσκάφη. -----g-press-----Φρένο στην απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων;......Προβλήματα και εμπλοκές δημιουργούνται στο σύστημα απογραφής του προσωπικού του Δημοσίου και των ΝΠΔΔ(Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) καθώς επιβάλλει «περικοπές» η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΑΠΠΔ), επιτρέποντας να συγκεντρωθούν στοιχεία που αφορούν μόνο τη μισθοδοσία των υπαλλήλων. -----g-press-----"Ο δρόμος της Τουρκίας στην ΕΕ θα ανοίξει το Σεπτέμβριο".....Οι μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις της Τουρκίας με στόχο την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα αποκτήσουν νέα ώθηση το Σεπτέμβριο, όταν οι πολίτες της χώρας ψηφίσουν για το πακέτο των Συνταγματικών μεταρρυθμίσεων, υποστήριξε ο επικεφαλής διαπραγματευτής της. -----g-press-----Δήλωστε το καρτοκινητό σας μέχρι 30 Ιουλίου....Χωρίς...ταυτότητα παραμένουν περισσότερα από 4 εκατομμύρια καρτοκινητά, σχεδόν έναν μήνα πριν από τη λήξη της προθεσμίας για την υποχρεωτική ταυτοποίησή τους.

Δολοφονική επίθεση στο Αστυνομικο τμημα της Αγίας Παρασκευής








Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το αστυνομικό τμήμα της Αγ. Παρασκευής στην οδό Πεντέλης 10, στην Αθήνα, λίγα λεπτά πριν από τις δέκα το βράδυ της Τρίτης.
Οι δύο εκ των έξι αστυνομικών που τραυματίστηκαν νοσηλεύονται σε σοβαρή, αλλά όχι κρίσιμη, κατάσταση. Σύμφωνα με την αστυνομία ο ένας σοβαρά τραυματισμένος αστυνομικός, νοσηλεύεται στην εντατική του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, ενώ στον Ερυθρό Σταυρό νοσηλεύονται τέσσερις αστυνομικοί και μία δόκιμη ειδικός φρουρός που είναι σοβαρά τραυματισμένη, καθώς και ένας πολίτης που υπέστη νευρικό κλονισμό, κατά την διάρκεια της επίθεσης.
Από τις έρευνες που διενεργεί η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας για τη χθεσινή ένοπλη επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής έχουν προκύψει τα ακόλουθα:
«Από το χώρο της επίθεσης έχουν περισυλλεγεί ενενήντα εννέα κάλυκες πυροβόλου όπλου, ένα φυσίγγιο, ένας μοχλός απασφάλισης, βολίδες και θραύσματα. Τα πειστήρια αυτά έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.
«Τις πρώτες πρωϊνές ώρες βρέθηκαν κοντά στο σταθμό του Μετρό στο Χαλάνδρι τρεις δίκυκλες μοτοσικλέτες για τις οποίες έχει δηλωθεί κλοπή. Οι μοτοσικλέτες μετεφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουν χρησιμοποιηθεί από τους δράστες. Η αυτοψία στο χώρο της επίθεσης και οι έρευνες συνεχίζονται.


Posted by G-PRESS | στις 3:00 π.μ. | 0 σχόλια