G-news

Πυρκαγιά στη Λειβαδιά....Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη θέση Καραμσα του Δήμου Χαιρώνιας.Καίει χαμηλή βλάστηση. Στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα ενώ από αέρος συμμετέχουν στις προσπάθειες κατάσβεσης και δύο αεροσκάφη. -----g-press-----Φρένο στην απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων;......Προβλήματα και εμπλοκές δημιουργούνται στο σύστημα απογραφής του προσωπικού του Δημοσίου και των ΝΠΔΔ(Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) καθώς επιβάλλει «περικοπές» η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΑΠΠΔ), επιτρέποντας να συγκεντρωθούν στοιχεία που αφορούν μόνο τη μισθοδοσία των υπαλλήλων. -----g-press-----"Ο δρόμος της Τουρκίας στην ΕΕ θα ανοίξει το Σεπτέμβριο".....Οι μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις της Τουρκίας με στόχο την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα αποκτήσουν νέα ώθηση το Σεπτέμβριο, όταν οι πολίτες της χώρας ψηφίσουν για το πακέτο των Συνταγματικών μεταρρυθμίσεων, υποστήριξε ο επικεφαλής διαπραγματευτής της. -----g-press-----Δήλωστε το καρτοκινητό σας μέχρι 30 Ιουλίου....Χωρίς...ταυτότητα παραμένουν περισσότερα από 4 εκατομμύρια καρτοκινητά, σχεδόν έναν μήνα πριν από τη λήξη της προθεσμίας για την υποχρεωτική ταυτοποίησή τους.

Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS....ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ!!!!!


Posted by G-PRESS | στις 4:39 μ.μ. | 0 σχόλια

Ωραίοοο;



Τώρα εκτός τα αυτοκίνητα και τις μηχανές του μέλλοντος...μπαίνει στην μόδα το καινούργιο στυλ χειραψίας...ομολογουμένως πολύ καλύτερο, η εικόνα μιλάει από μόνη της....

Posted by G-PRESS | στις 4:23 μ.μ. | 3 σχόλια

Απίστευτο...



Μια χειραψία του έσωσε την ζωή...ένας άντρας, στην Μεγάλη Βρετανία, σώθηκε όταν αντάλλαξε μια χειραψία με γιατρό και διαγνώστηκε πως έχει...ένα θανατηφόρο όγκο. Ο κύριος Mark Gurrieri εργάζονταν σε εστιατόριο όταν ένας γνωστός του τον σύστησε στον γιατρό Chris Britt.
Κατά την χειραψία ο γιατρός αισθάνθηκε το μεγάλο, σαν σφουγγάρι χέρι του άντρα καθώς και τα μεγάλα σε μέγεθος χαρακτηριστικά του προσώπου του ως σύμπτωμα «ακρομεγαλίας» δηλαδή ενός όγκου στην βάση του μυαλού που είναι θανατηφόρος!
Ο κύριος Gurrieri υπεβλήθη σε εξετάσεις και οι γιατροί ανακάλυψαν έναν όγκο 2 εκατοστών!
«Η μητέρα μου πιστεύει πως ο γιατρός Chris Britt είναι ο φύλακας άγγελος μου. Θα μπορούσα να χάσω την όραση μου η ακόμα και την ζωή μου εάν δεν το προλάβαινα,» είπε ο κύριος Gurrieri.

Posted by G-PRESS | στις 4:14 μ.μ. | 0 σχόλια

Η οικονομική κρίση χτύπησε και το Σούλα Ελα Ξανα...



Και για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράζουν...δεν πειράζει, μια χαρά δουλειά κάνει και η ζελατίνα,γιατί μια χαρά δεν τυλίγει το σαντουιτσάκι;

Posted by G-PRESS | στις 3:58 μ.μ. | 0 σχόλια